## AHEPA DELEGATION VISIT TO THE ROXY

## SATURDAY 23<sup>RD</sup> FEBRUARY 2013

TIME	WHO	WHAT	DURATION
5:30pm -	Delegates arrive	Drinks and canapés served in The Roxy Cafe	
6:00pm			
6:30pm	John Wearne	Con Fardouli welcomes guests. Advises them that we would welcome the opportunity to	30 mins
		take them through The Roxy in small groups of approx. 8 people per group	
		GROUP 1: Con Fardouli (upstairs)	
		GROUP 2: Peter McCarthy (upstairs)	
		GROUP 3: Susanne Hughes (main foyer)	
		GROUP 4: George Poulos (main foyer)	
		GROUP 5: Peter Prineas (outside)	
		GROUP 6: Sandy McNaughton (outside)	
7:15pm	Roxy Museum Committee	Groups escorted into the theatre and seated in front rows of the theatre seats for a group	
		photograph. then asked to be seated at tables	
		ON SCREEN: SLIDE: WELCOME AHEPA DELEGATES	
7:30pm	John Wearne introduces John	John Coulton welcomes delegates on behalf of the community	5 mins
	Coulton		
7:35pm	John Wearne introduces Peter	Peter McCarthy welcomes delegates on behalf of the Museum Committee	5 mins
	McCarthy		
7:45pm		MAIN COURSE IS SERVED	
7:45pm		ON SCREEN: FOOTAGE: FRED + GINGER, DANCE ROUTINES, CARTOONS	
8:15pm	John Wearne introduces Sandy	Sandy McNaughton speaks	15 mins
	McNaughton	Sandy introduces Landline DVD	
8:30pm		ON SCREEN: LANDLINE DVD	17 mins
8:50pm	John Wearne introduces Peter	Peter Prineas	10 mins
	Prineas		
		ON SCREEN: DISSOLVING PHOTOGRAPHS OF THE ROXY	
9:00pm	John Wearne introduces John	John Theodoridis speaks	10 mins
	Theodoridis, President, NSW		
	chapter, AHEPA		
9:10pm	John Wearne introduces Tasha	Tasha Vanos speaks	10mins
	Vanos, Past National President		
9:20pm		DESSERT IS SERVED	
	John Wearne introduces Greg	ON SCREEN: GREG PUNCH DVD PLAYS DURING DESSERT	10 mins
	Punch DVD		
From		DANCING	
9:30pm		TEA + COFFEE	